Бардове изнесоха концерт в Тополовград

Тонка Славкова
От Тонка Славкова декември 20, 2015 07:20

Бардове изнесоха  концерт в Тополовград

Акценти

  • Вестник Сакарско Ехо, брой 47/1495, година LXXХ, 11-17 декември 2015

Свързани публикации

Поети с китари от Сдружението “Солени ветрове” – Бургас, изнесоха концерт в Тополовград по идея на местния поет Николай Дялков.
Предколедното музикално събитие донесе приятни мигове на посетителите. Концертът започна с встъпителните слова на чаровната водеща Светлана Стоянова, която е и изпълнител. Тя извиси глас заедно със своя съпруг Атанас Стоянов. Талантливото семейство изпълни песни по стихове на Наско, текстовете на които са със силно изразена гражданска позиция. Вълнуващи песни изпя и семейният дует Живка и Явор Георгиеви.
Приятно изненадаха публиката тополовградските изпълнители Димитър Тодоров и Росен Пурлантов. Те зарадваха съгражданите си с песни по своя музика, и текстове на Николай Дялков, като показаха великолепно изпълнение на китара и прекрасни гласове. Заедно с Николай Дялков Митко и Росен представиха песен по негово стихотворение, спечелило първо място на поетичния конкурс “Солени ветрове” в Бургас. Много емоционално дует Светлана и Атанас Стоянови изпълни песента за българите от Беломорска Тракия “Разговор с дядо”. Приятен поздрав за публиката беше прекрасното изпълнение на стара коледарска песен. За вълнуващата вечер, сътворена от поетите с китари и от тополовградските им колеги, благодари с топли думи и с букети цветя заместник- кметът на общината – Маргарита Георгиева. Талантливите бургазлии подариха символа на Сдружението “Солени ветрове” – камбанка и сувенирна кърпа.
След срещата с тополовградската публика бардовете се порадваха и на красивата ни природа в близост до града, където прекараха прекрасна вечер в местно заведение, посвириха и попяха с приятели.

Тонка Славкова
От Тонка Славкова декември 20, 2015 07:20
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Реклама

Чуйте това!

Новините по дни

ноември 2017
П В С Ч П С Н
« окт.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930