БСП започва проект „Разговори за Свиленград“

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 11, 2017 20:36 Updated

БСП започва  проект „Разговори за Свиленград“

БСП – Свиленград откриха клуб на централната улица, където ще осъществяват проект „Разговори за Свиленград“. В понеделник те свикаха пресконференция, където лидерът Георги Илиев даде подробности за начинанието. „Преди няколко месеца се роди тази идея да изнесе работата на БСП на по-централно място, за да може политиката, която прави партията на централно нива, да се трансформира на местно. Това получи подкрепа на нашите депутати Виолета Желева и Никола Динков, от нашия областен председател Емилия Масларова, от нашите млади социалисти Христо Коларов, Христо Добрев, Георги Бекяров, Стамо Димитров, от нашите по-опитни другари като Христо Щерев и председателите на основни партийни организации, от нашите коалиционни партньори, нашите общински съветници.
Идеята БСП да излезе на главната улица ги зарадва, за да може това, което прави и предлага, да е пред погледа на нашите съграждани.
Наехме помещение на приличен наем и решихме да кръстим проекта „Разговори за Свиленград“. Всеки да има възможност, това което мисли и говори с приятели и в семейството, да го споделя и с нас. И да видим какво мислим всички, най-вече за настоящето на Свиленград, има ли нещо, което ни харесва, или ни разделя и да мислим всички заедно”, обобщи той.
Съобщи, че до края на годината ще направят приемни на народните представители, а съветниците по определен график ще бъдат тук.
„Ще помогна с една инициатива, която ще бъде полезна”, каза депутата Никола Динков. „Мисля да съберем архитекти, инженери, строителни техници, които са участвали в изграждането на Свиленград, за да обсъдят проблемите и бъдещото развитие, какъв поглед имат те и какво е най-добре да се развива.“
Емилия Масларова, областен председател на БСП, одобри намеренията на местното ръководство тяхнато политика да има повече разгласа сред хората. Увери, че е кадемлийка и предрече успех на начинанието на социалистите в граничния град.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 11, 2017 20:36 Updated
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Реклама

Чуйте това!

Новините по дни

ноември 2017
П В С Ч П С Н
« окт.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930