Кмет, роден в Тополовград ще участва на Световно първенство

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 21, 2017 10:31

Кмет, роден в Тополовград ще  участва на Световно първенство

Кметът на район „Северен“ в Пловдив – Ральо Ралев, който е от Тополовград, ще е звездата в българския тим на Световното първенство по борба за ветерани, което ще се проведе в Града на тепетата. Това съобщи вестник „Марица“. Надпреварата ще се състои от 10 до 15 октомври в зала „Колодрума“. „Засега 10 федерации са подали заявки за участие. “Има време и очакваме още желаещи. Надяваме се да стане силен турнир, който да привлече вниманието на любителите на този мъжки спорт,” информира организаторът Ангел Ангелов. Най-много заявки за участие в надпреварата са подадени от Иран и Турция. Двете страни идват с по 60 състезатели.
Нашата страна също ще бъде представена подобаващо и на тепиха в Колодрума ще излязат минимум 50 български борци.
„Очакват се световни и олимпийски величия да пристигнат в нашия град. Тук ще дойде и президентът на Световната федерация по борба Ненад Лалович и президентът Европейската федерация Цено Ценов. За гостите на състезанието сме приготвили всеки ден турове, за да видят красотите на Пловдив“, разказва Ангелов.
Откриването ще е на 10 октомври от 18:00 часа, преди схватките. Входът за зрителите ще е свободен.
Организаторите са предвидили и колоритна програма, с която да поздравят многобройните гости от страната и чужбина. Ансамбъл „Тракия“, гайди и момичета, облечени в народни носии ще бъдат част от музикалната програма. “Надяваме се догодина да вземем световното първенство за юноши и девойки до 20 г.”, каза още Ангелов.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 21, 2017 10:31
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама