Наздраве за децата на Харманли!

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 25, 2015 13:57

Наздраве за децата на Харманли!

Кметът Михаил Лисков отвори бутилка шампанско на откриването на детска площадка до пенсионерски клуб в Харманли. Това стана вчера пред смаяния поглед на малчуганите, за които тя е предназначена. Събитието се състоя в квартал „Тракия“. На него присъстваха служители от общинска администрация, които задължително са членове на младежкото движение на БСП – „Устрем“. Именно те на благотворителна вечер събраха дарения, за да се реализира начинанието.

След като свещеници отслужиха водосвет, шампанското бе разлято в пластмасови чаши и всички се чукнаха за здраве и бъдещи успехи.

По късно купонът на кмета с младите от „Устрем“ продължи в ресторант.

Предстои откриването на още една спортна площадка с пари, също събрани от дарителска инициатива.

Снимки: Фейсбук

detska-ploch-2

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 25, 2015 13:57
Напиши коментар

3 Коментара

  1. Светла юни 30, 06:05

    От известно време чета страницата и следя статиите и съм на нейните че каквото и да се направи от управляващите все не задоволява гражданите, всеки критикува и много специалисти а никой не направи по добро. Освен това каквото и да стане все управата виновна.

    Отговори на този коментар
  2. Михаил Генов юни 27, 15:54

    МАЛЕ ,МАЛЕ, ЗА ЕДНА ДЕТСКА ПЛОЩАДКА ШАМПАНСКО И ПОСЛЕ РЕСТОРАНТ, КАКВО ЛИ СА ПРАВИЛИ КОГАТО ОТКРИВАТ НЕЩО ПО- ГОЛЯМО КАТО НАПРИМЕР ПРЕДИ ГОДИНИ ГЛАВНАТА ,СИГУРНО И ОРГИЯ Е ИМАЛО

    Отговори на този коментар
    • Маринова юни 29, 13:56

      Михаил Генов, тъпо ти е, че не си се включил в оргията ли? Жалко, че нацията ни е пропита с дъха на такива индивиди като теб, които освен да гледат пред носа си нямат очи, уши и сетива за нищо друго! Истински те съжалявам!

      Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама