Проститутките „притеснявали“ Лисков

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 29, 2016 08:26

Проститутките „притеснявали“ Лисков

Акценти

  • Бившият кмет не каза, дали е доволен от отговора, а сподели пред всички: „Все още се заглеждам по жени, а един съветник ми каза, че съм изглеждал много добре.“

Свързани публикации

Проститутките пред сградата на хотел „Хеброс“ ежедневно притеснявали Михаил Лисков. Това общинският съветник сподели на сесия на ОбС. В писменото си питане до кмета Мария Киркова той бе написал: „Ежедневно преминавам пред хотел „Хеброс“ в центъра на Харманли, пред който постоянно и по всяко време на денонощието стоят жени – проститутки. Възмутен съм от този факт, още повече, че поведението им е демонстративно и нагло! Предлагането пред клиенти и уговорките с тях стават в периметъра на монтираните от Вас камери за наблюдение.

Моля Ви да ми отговорите: Запознати ли сте с проблема? Какви действия предприемате да се преустановят тези нарушаващи моралните норми за поведение на обществени места действия? Колко актове за установяване на административни нарушения и съответно колко наказателни постановления са съставени за нарушения на чл.3 ал.1 т.1 от Наредба №1?

Отговорът на кмета бе следният: „Във Вашето питане заявявате, че ежедневния Ви маршрут включва преминаването покрай хотел „Хеброс“ и посочвате, че вниманието Ви привличат жените в региона. Не съм наясно и няма как да знам, кои представителки на нежния пол попадат в полезрението Ви, но отново Вие твърдите, че това са жени упражняващи най-древната професия.

Няма как да знам и какво разбирате под „демонстративно и нагло поведение“, тъй като в днешно време обхватът на тези понятия е доста спорен и разширен.

Да, има констатирани такива нарушения, на жрици, упражняващи най-древната професия, за които Вие питате и те са благодарение на съвместната и ефективна работа на местната власт и органите на реда.

По нататък кметът съобщи на общинския съветник бройката съставени актове. Виж карето по долу.

Бившият кмет не каза, дали е доволен от отговора, а сподели пред всички: „Все още се заглеждам по жени, а един съветник ми каза, че съм изглеждал много добре.“

Отговорът на кмета:

За 2012, 2013, 2014 и първата половина на 2015 г., т.е. период касаещ управлението на Михаил Лисков са издадени 300 наказателни постановления, като едва половината от тях са издадени за установени нарушения

За сравнение – от встъпването ми в длъжностна новият кмет, от ноември 2015 г. до момента са съставени 650 фишове за нарушения на Закона за движение по пътищата, Наредба №1 и Наредба №24 на ОбС – Харманли, като по-голямата част от тях са след приемане на новите практически приложими текстове на Наредба №1 и Наредба №24;

– 60 бр. актове за установяване на административни нарушения за неправилно шофиране и извършване на действия, нарушаващи моралните норми за поведение и добрите нрави, и са издадени същия брой наказателни постановления.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов септември 29, 2016 08:26
Напиши коментар

13 Коментара

  1. г-н Терзиев ! септември 30, 20:22

    „Всички ме гледат, тъй като аз съм с белезници .. арестант, гледат .. а.. а.. на червени и прочеи, след това разбрах, че това са подбрани проститутки!” За тия ли момчета стааа въпрос? Познаам ги, тоя единия е мноо прос. Разполага с лични телефони, На времето ми взе всичките жетони!

    Отговори на този коментар
  2. г-н Терзиев ! септември 30, 19:34

    „Всички ме гледат, тъй като аз съм с белезници .. арестант, гледат .. а.. а.. на червени и прочеи, след това разбрах, че това са подбрани проститутки!”
    За тия ли момчета стааа въпрос? Познаам ги, тоя единия е мноо прос. Разполага с лични телефони, На времето ми взе всичките жетони!

    Отговори на този коментар
  3. ... септември 30, 15:23

    Г-н, Лисков, не беше по-различно през вашият мандат, дори ако си спомняте всички през времето когато вие бяхте кмет в града, лятото бяхме без пътно осветление след 12ч. това по кой член и алинея от закона беше?! И за наводнението като предварително си бяхте сложили пясък пред къщата, а нас нямаше кой да ни информира за случващото се?! Сега за това се хванахте не ви ли е срам… Да беше по-различно тогава за да ви подкрепи някой, но не! Ако като кмет си бяхте спазили думите и бяхте направили нещо по въпроса нямаше до там да стигнете…“Кучето кокала си не яде,ама и на друг не го дава“ ЖАЛКО!!!…

    Отговори на този коментар
  4. ХАРМАНЛИЙКА септември 29, 23:19

    И АЗ МИСЛЕХ ДА ГО ПОПИТАМ ТОВА ,НО ВИЕ СТЕ МЕ ИЗПРЕВАРИЛ. ТЕЗИ СА СИ ТАМ ОТ ПАМТИВЕКА,НО ТОГАВА Г-Н ЛИСКОВ НЕ Е БИЛ ПРИТЕСНЯВАН…..

    Отговори на този коментар
  5. 12345 септември 29, 21:47

    Защо кметицата отговаря колко акта за неправилно паркиране и колко фиша за нарушение на ЗДП са направени . а не отговори кога тази мръсна сган пред хотела ще бъде изчистена и кога ще има спокоѝствие на гражданите точно в този раѝон

    Отговори на този коментар
  6. eli септември 29, 14:01

    i pri liskov beshe sashtoto sega li go e vidql

    Отговори на този коментар
  7. Катя Иванова септември 29, 13:55

    Тези мургави жрици са там от десетина години. Чак сега ли господин Лисков ги забеляза? Аз ги виждам всеки ден и се чудя как така никой не ги вижда от местното ръководство, под носа на полицията се разхождат и лично съм ги виждала да подканват непълнолетни тинейджъри. Явно са под нечия закрила иначе отдавна да са ги разкарали.

    Отговори на този коментар
  8. Теа септември 29, 13:40

    Господин Лисков, тези проститутки навлязоха в полезрението му още през лятото на 2009 година, когато маршрутът ми минаваше покрай въпросния хотел. Виждах ги и в градинките срещу него. Вие ,като управник на града по това време, какви мерки предприехте, за да разрешите проблема, който очевидно стои и до днес, или отново демагогствате, както се случи и с участието Ви на протеста срещу бежанския лагер, който Вие основахте в града, за който уй сте загрижен?

    Отговори на този коментар
  9. Интересно септември 29, 13:18

    Това ли е най-важното от сесията? Друго не е ли обсъждано, прието?

    Отговори на този коментар
  10. Grajdanin септември 29, 11:50

    Защо не го притесняват емигрантите които се разхождат свободно из града ни необезпокоявани а жандармерията спират нашите граждани за проверка

    Отговори на този коментар
  11. Grajdanin септември 29, 11:46

    Защо не го притесняват емигрантите които се разхождат свободно из града ни

    Отговори на този коментар
  12. ивчо пифчо септември 29, 09:52

    Иване, а тебе не те ли притесняват??? Или ти си им част от клиентелката и затова нямаш драми с тях????

    Отговори на този коментар
  13. гражданин септември 29, 09:01

    Ами Лисков чак сега ли ги забеляза, тия мургавките са там от няколко петилетки! Защо ли не му пречеха по време на неговите три мандата?!

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама