Рок до полунощ в ресторант „Водопада“

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юли 31, 2016 15:10

Рок до полунощ в ресторант „Водопада“

Акценти

  • Клиентите на заведението със сигурно ще запомнят вечерта за дълго, защото слушаха хитове на най-известните световни рок изпълнители.

Свързани публикации

До късно снощи в източната част на Свиленград се носеше ритъмът на изпълненията на две рок групи. На „Водопада“ си бяха дали среща „0379“ и „Олдън биит“ (Olden Beet) от Кърджали. Клиентите на заведението със сигурност ще запомнят вечерта за дълго, защото можаха да се насладят на стопроцентовите хитове, свирени от най-известните световни рок изпълнители.

Първа бутиковия концерт откри 10-годишната Калина, която изпя авторска песен на свиленградската група. След нея инструментите взеха Жельо, Наско и Митко. На микрофона бе Любо Андреев, който изпя няколко популярни песни. Една от тях бе дует с другия солист на групата – Диана Стоянова.

В едногодишната история на „0379“ в репертоара им са намерили място песни на „Щурците“, „Назарет“ и „Сигнал“. За кратката си история те вече имат и две авторски песни, с които ще се явят в началото на август на фестивал в Несебър.

След тях на импровизираната сцена излязоха групарите от Кърджали. Изявата им бе близо час, през който в чудесна интерпретация звучаха парчета на Челентано, „Ролинг Стоунз“, „Бийтълс“, „Кингс“, Елвис Пресли, „Пинк Флойд“ и всички онези парчета, за които би могъл да мечтае запаленият рокаджия.

Изпълнителите си обещаха подобни срещи да станат традиция. Ако феновете на този вид музика оцелеят от задушаващата прегръдка на чалга културата, догодина ще могат да чуят още хитове, любими на най-качествената част на човечеството.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юли 31, 2016 15:10
Напиши коментар

1 Коментар

  1. srear юли 31, 16:36

    Е те такъв рок ала АЛЕН МАК не знаех че съществува….Тия пичове от Кърджали по го докарват до рок,ама ония униформените по добре да карат на Смуглянка ,Катюша и подобни…..

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама