Ученици представиха свои виждания за здравословния начин на живот

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова декември 18, 2014 08:54

Ученици представиха свои виждания за здравословния начин на живот

”Лечение на рак чрез храни” представиха ученици от клуб „Човекът – биологично и социално същество”. Колегите им от „Здравословно хранене” презентираха  „Влиянието на тютюнопушенето и алкохола върху човешкия организъм”.

Представителна изява се проведе в ресторант „Фантазия” под ръководството на техните ръководители – Г. Инджова и А. Танчева от СОУ „Ж. Терпешев” – Любимец,

В клубовете участват ученици от 7 до 12 клас, а злободневните теми предизвикаха огромен интерес сред присъстващите, които научиха интересни неща за света на науката, природата и здравословният начин на живот.

Клубовете работят по проект „Успех” към училището и са място, където учениците получават допълнителна знания за теми, които ги интересуват.

Гост на изявата бе Петър Мърмъров, възпитаник на гимназията и настоящ студент по медицина в Медицинския университет в Пловдив. Петър е член на Международното Медицинско обединение за млади неврохирурзи „Уолтър Денди” и вече има предложение за специализация от самия професор Салем Абдул Рауф на същата организация в САЩ град Сент Луис.

Младият любимчанин представи презентацията си „Лимбична система”, която неведнъж е представяна и предизвиква интерес сред ученици и студенти от Пловдив. Децата гледаха презентацията с любопитство и задаваха въпроси.

Бившият възпитаник на училището сподели, че всичко това го е постигнал, благодарение на упорит труд и доста часове, прекарани над специализираните учебници, но когато човек има амбиции, той успява да реализира мечтите си.

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова декември 18, 2014 08:54
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Реклама

Чуйте това!

Новините по дни

ноември 2017
П В С Ч П С Н
« окт.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930