Започнаха да санират първите жилищни блокове

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юли 21, 2016 17:43

Започнаха да санират първите жилищни блокове

Акценти

  • Докато в другите градове вече има готови санирани блокове, в Харманли работата по тях една сега започва, заради забавяния през 2015 година.

Свързани публикации

Първите жилищни блокове в Харманли, за които е осигурено финансиране за санирането им, вече са опасани със скелета. Работата по тях в квартал „Тракия“ започна във вторник и от няколко дни по тях могат да се видят строители.

На някои места собственици разрушават остъклените си тераси, други премахват подобренията по тях .

Тази вечер в 20 часа има събрание на живеещите в тях с представител на строителите, за да ги запознае по-детайлно с работа, която предстои.

Процедурите по избор на изпълнител на СМР бе избран в началото на миналия миналия и след като изтече срокът за обжалване, строителите започнаха работа.

Общо 10 000 000 лева са осигурените средства за тази година за санирането на 12 жилищни сгради в Харманли. Ще бъдат реновирани тези на булевард „България“ под номера 21, 48, 50, 51, 53, 55, и на улица „Сакар планина“ 9. Нов облик ще получат и жилищните сгради в квартал „Тракия“ блоковете № 7, 8, 11, 13 и 18.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юли 21, 2016 17:43
Напиши коментар

4 Коментара

  1. Иванка Иванова юли 23, 22:57

    Защо пак пишете поръчкови глупости?При изготвянето на паспортите се е огледало по един апартамент на първият етаж на вход, никой не е питан за нищо сега на хората със стара ,мухлясала,изтървал стъклопакет,но водеща се аломиниева или ПВЦ няма да се подмени ,ако не си я платиш.Толкова много евро пари за грешни джобове мили ми журналисти..Хората от кв.Тракия си се ядосват плащат си поредният безплатен обяд,ама нали поне ще им е санирано и покрива/може би/направен от евро парици,си се скатават и мълчат и ще си доплащат.Как иначе ще стигнат 10000000 лв за покриви,саниране и боядисване на 12 жилищни сгради

    Отговори на този коментар
  2. # юли 22, 12:29

    Не бързайте с бравосването.

    Отговори на този коментар
  3. харманлиец юли 21, 20:52

    БРАВО!!! На сегашното управление на града!

    Отговори на този коментар
  4. харманлиец юли 21, 19:15

    Eто нещо хубаво, за което трябва да се пише.
    БРАВО на новото управление!!!!

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама