Нов търговско-сервизен комплекс на DAF  отвори врати в София

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 25, 2017 14:28

Нов търговско-сервизен комплекс на DAF  отвори врати в София

Акценти

  • Това е най-голямата инвестиция в света, направена от DAF дилър за 2017 г.
  • По размера си това е най-голямата инвестиция в света, направена от DAF дилър за 2017 г.

Свързани публикации

Новият търговско-сервизен комплекс на „Турботракс” в София бе открит в присъствието на повече от 200 клиенти и партньори на компанията. Официалният представител на DAF за България представи модерна база на бул. „Ботевградско шосе“ № 420, която включва търговска част, сервиз за камиони, автобуси и ремаркета, и обширен склад за резервни части и аксесоари.

„Този наш нов дом е и ваш, уважаеми клиенти. Вие тук сте добре дошли и ние с радост Ви приветстваме както днес, така и във всеки друг ден, когато дойдете тук – дали да закупите нов камион, да отстраним повреда, за вземете резервна част или просто да се видим. Този сервиз е поредната стъпка напред в нашето развитие, но няма да е последната, защото ние сме си поставили за цел да бъдем най-добрите и ще я изпълним“, каза управителят на Турботракс България Георги Загоров. По думите му новата база в София е най-добрата сграда с такова предназначение у нас и е една от най-модерните в Европа. „Целта на екипа ни беше да изградим просторна база с модерно оборудване и изключителна функционалност. Мнозина доставчици направиха за нас първите си доставки на машини и оборудване в България, които ще ни позволят да осигурим на българските превозвачи качествени ремонти и професионално обслужване на автомобилите за надеждно и безопасно пътуване“, категоричен бе Георги Загоров.

Изпълнителният директор на Turbo`s Hoet Group – Пийт Ваутерс подчерта, че в България DAF отчита пазарен дял по-висок от средния за марката в Европа, което в най-голяма степен се дължи на отличния екип на „Турботракс – България”. Страната ни е една от петте държави, в които Turbo`s Hoet Group развива дейност, наред с Белгия, Франция, Беларус и Русия. „За нас е особена част да сме част от развитието на икономиката на Вашата страна и да растем заедно. Ние сме тук не просто, за да останем, а за да бъдем още по-добри, отколкото сме сега, защото хората в България знаят как да развиват модерен и съвременен бизнес“, допълни Пийт Ваутерс.

Инвестицията в новия сервизно-търговски център на Турботракс се оценява на 4.8 млн. евро. По размера си това е най-голямата инвестиция в света, направена от DAF дилър за 2017 г.

Сред официалните гости на събитието бяха заместник-министърът на транспорта Ангел Попов, Франсоа Бонтан – посланик на Белгия в България, заместник-кметът на София по транспорта Евгени Крусев, кметът на Район Кремиковци Ивайло Панев, изпълнителният директор на Съюза на международните превозвачи Йордан Арабаджиев, изпълнителният директор на Turbo`s Hoet Group Пийт Ваутерс и Михаил Кайс – директор Международни продажби на DAF Trucks N.V.

Турботракс България ООД е оторизиран дилър на DAF Trucks N.V. за България и пазарен лидер за 2016 г. Част е от Turbos Hoet Group N.V., най-големият DAF дилър в света. Новият търговско-сервизен център на Турботракс е разположен върху терен от 12 700 кв.м. и включва 3 175 кв.м. застроена площ с търговска част, сервиз за камиони, автобуси и ремаркета, и обширен склад за резервни части и аксесоари. Центърът е официален сервизен партньор на автобусите Youtong.

 

За презентацията е нужен JavaScript.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов ноември 25, 2017 14:28
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Реклама

Чуйте това!

Новините по дни

декември 2017
П В С Ч П С Н
« Ное.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031